Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare. Multumim pentru intelegere.

Mingi

Mingi

Echipamentul de fotbal sau handbal nu poate fi complet fara minge. Mingiile sunt impartite pe mai multe categorii in functie actiunea sportiva, de teren sau de conditiile meteo. Mingi oficiale de joc, mingi de antrenament, mingi pentru teren sintetic, mingi pentru sala. Magazinul SportDay.ro comercializeaza mingi originale ale celor mai mari brand-uri: mingi Adidas, mingi Nike, Puma, mingi Givova si Joma, mingi Legea, Humel, Kempa..etc

Produse pe pagină:
Sortare după:

Minge fotbal adidas Brazuca OMB Finale Rio

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Brazuca OMB Finale RioOMB G84000 White-Black-Metallic-Solar GreenCele mai bune calitati de joc si de zbor ..

495 RON

Minge fotbal adidas Bundesliga Torfabrik 2015 OMB

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Bundesliga Torfabrik 2015 OMBCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FIFARealiz..

495 RON

Minge fotbal adidas Bundesliga Torfabrik 2015 OMB Winter

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Bundesliga Torfabrik 2015 OMB WinterCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FI..

520 RON

Minge fotbal adidas calificari Euro 2016 OMB

Minge fotbal adidas folosita in calificari pentru Euro 2016 OMBExcelente calitati in joc, traiectorii precise, gama PerformanceRecomandata pen..

499 RON

Minge fotbal adidas Europa League OMB

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Europa League OMBExcelente calitati in joc, traiectorii precise, gama PerformanceRecomandata pentru toate ..

490 RON

Minge fotbal Adidas FEF Capitano New

Minge fotbal Adidas FEF Capitano

Minge fotbal Adidas FEF CapitanoMinge antrenamentMarimea 5..

80 RON

Minge fotbal adidas UCL 2015 OMB Finale

Minge fotbal adidas UEFA Champions League Finale 15 OMBOficiala de jocCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FIFA&..

452 RON

Minge fotbal oficiala adidas UEFA Champions League Finale 15 OMB

Minge fotbal adidas UEFA Champions League Finale 15 OMBCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FIFA Realizata ..

455 RON