Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare. Multumim pentru intelegere.

Mingi fotbal

Mingi fotbal

Mingea de fotbal nu trebuie sa lipseasca din echipamentul fotbal. SportDay.ro va ofera mingi de fotbal oficiale, mingi de antrenament, mingi pentru teren sintetic, mingi pentru sala realizate de renumite branduri Adidas ( Finale Champions League, Jabulani, Brazuca, Tokfabrik) Nike (Mercurial Fade, Prestige CR7) 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Minge fotbal adidas Brazuca OMB Finale Rio

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Brazuca OMB Finale RioOMB G84000 White-Black-Metallic-Solar GreenCele mai bune calitati de joc si de zbor ..

495 RON

Minge fotbal adidas Bundesliga Torfabrik 2015 OMB

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Bundesliga Torfabrik 2015 OMBCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FIFARealiz..

495 RON

Minge fotbal adidas Bundesliga Torfabrik 2015 OMB Winter

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Bundesliga Torfabrik 2015 OMB WinterCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FI..

520 RON

Minge fotbal adidas calificari Euro 2016 OMB

Minge fotbal adidas folosita in calificari pentru Euro 2016 OMBExcelente calitati in joc, traiectorii precise, gama PerformanceRecomandata pen..

499 RON

Minge fotbal adidas Europa League OMB

Minge fotbal adidas Oficiala de joc Europa League OMBExcelente calitati in joc, traiectorii precise, gama PerformanceRecomandata pentru toate ..

490 RON

Minge fotbal Adidas FEF Capitano New

Minge fotbal Adidas FEF Capitano

Minge fotbal Adidas FEF CapitanoMinge antrenamentMarimea 5..

80 RON

Minge fotbal adidas OMB Euro 2016 Beau Jeu

Minge fotbal oficiala adidas OMB Euro 2016 - Beau JeuMinge de joc EURO 2016 - Frantawhite/bright blue/night indigoMarimea 5C..

385 RON

Minge fotbal adidas UCL 2015 OMB Finale

Minge fotbal adidas UEFA Champions League Finale 15 OMBOficiala de jocCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FIFA&..

452 RON

Minge fotbal antrenament I

Minge fotbal pentru antrenament sau meciuri de pregatireRealizata din piele ecologica, cusuta manual si testata. Poate fi utilizata in orice ..

70 RON

Minge fotbal antrenament II

Minge fotbal pentru antrenament sau meciuri de pregatireRealizata din piele ecologica, cusuta manual si testata. Poate fi utilizata in orice ..

74 RON

Minge fotbal antrenament III

Minge fotbal pentru antrenament sau meciuri de pregatireRealizata din piele ecologica, cusuta manual si testata. Poate fi utilizata in orice ..

69 RON

Minge fotbal Joma Dali Blue

Minge fotbal Dali Blue,marca Jomacompatibila cu toate suprafetele de jocPoate fi utilizata in orice conditii de vrememarime: 5mate..

80 RON

Minge fotbal Joma Dali Green

Minge fotbal Dali Green, marca Jomacompatibila cu toate suprafetele de jocPoate fi utilizata in orice conditii de vrememarime: 5m..

74 RON

Minge fotbal Joma Flame

Minge fotbal Flame,marca Jomatestata si aprobata Fifacompatibila cu toate suprafetele de jocPoate fi utilizata in orice conditii de vreme ..

185 RON

Minge fotbal Joma UltraLIGHT 290 GR

Minge fotbal Ultra Light 290 grame ; marca Jomacompatibila cu toate suprafetele de jocPoate fi utilizata in orice conditii de vremema..

77 RON

Minge fotbal Nationala Romania

Minge fotbal Nationala Romania de antrenament, marca Jomamarimea 5compatibila cu toate suprafetele de joc si toate anotimpurileParte ..

90 RON

Minge fotbal oficiala adidas UEFA Champions League Finale 15 OMB

Minge fotbal adidas UEFA Champions League Finale 15 OMBCele mai bune calitati de joc si de zborTestata si aprobata de FIFA Realizata ..

455 RON