Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare!

Rucsacuri

Rucsacuri

Rucsacuri pentru echipament sportiv, accesorii sport, rucsacuri pentru munte

Produse pe pagină:
Sortare după:

Rucsac Joma Diamond

Rucsac Diamondmarca Jomarealizat din poliamidadimensiuni: 47 cm inaltime x 32  cm lungime x 30 cm latimeculori: albastru, negru, ..

87 RON

Rucsac Joma Estadio

Rucsac sport Estadiomarca Jomarealizat din poliamidainterior dublu compartimentatdimensiuni: 46 x 32 x 20 cmculori: alba..

68 RON

Rucsac Joma Estadio II

Rucsac Estadio IImarca Jomarealizat din poliamidadimensiuni: 48 x 34 x 22 cmculori: albastru, negru, verde deschis, ble..

82 RON

Rucsac Miami

Rucsac premium cu două compartimentecompartimentul central cu buzunar interior pentru MP3/iPodgaură din cauciuc pentru cabluîn compartiment de faţă se..

79 RON

Rucsac Mont Blanc Explorer

Rucsac Mont Blanc Explorer600D poliester/600D poliester Rip-Stopun compartiment central cu trei compartimente mai mici în partea de faţădo..

104 RON

Rucsac pentru laptop

Rucsac pentru laptop100% micro ripstop poliesterpanoul din spate este căptuşitbuzunar în faţă închis cu fermoarbuzunare practice adiţi..

169 RON

Rucsac Quadra

RucsacQuadraFabricat din poliesterport pentru cablu care se potriveşte pentru ipod™/MP3mâner de sprijincurele căptuşitebuzunar fro..

74 RON

Rucsac Student

Rucsac student, rucsac scoala600D poliesterDungi reflectorizanteConstrucţia robustăCu mânerSecţiune interioară de organizare ..

74 RON

Rucsac Teamwear

Rucsac Teamwearpoliester 420Damestec de poliester şi nailon (600D/420D)curele căptuşite pentru braţe şi umeri cu buzunar detaşabil pentru ..

59 RON

Rucsac Teamwear Pro

Rucsac Teamwear Proun amestec de poliester 420D/600D/1680Dmâner de sprijinport pentru cablu care se potriveşte pentru ipod™/MP3buzunar..

67 RON

Rucsac Universal

Rucsac universal pentru un singur umărpoliester 600Dpanoul din spate este căptuşitpe curea se află un buzunar din plasă pentru telefon sau..

46 RON

Rucsac Universal

Rucsac universalpoliester 600Dpanoul din spate este căptuşitbuzunar mic pentru player MP3în faţă un buzunar cu compartimente practice ..

54 RON