Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare. Multumim pentru intelegere.

Rucsacuri

Rucsacuri

Rucsacuri pentru echipament sportiv, accesorii sport, rucsacuri pentru munte

Produse pe pagină:
Sortare după:

Rucsac Joma Diamond

Rucsac Diamondmarca Jomarealizat din poliamidadimensiuni: 47 cm inaltime x 32  cm lungime x 30 cm latimeculori: albastru, negru, ..

87 RON

Rucsac Joma Estadio

Rucsac sport Estadiomarca Jomarealizat din poliamidainterior dublu compartimentatdimensiuni: 46 x 32 x 20 cmculori: alba..

68 RON

Rucsac Joma Estadio II

Rucsac Estadio IImarca Jomarealizat din poliamidadimensiuni: 48 x 34 x 22 cmculori: albastru, negru, verde deschis, ble..

82 RON

Rucsac Miami

Rucsac premium cu două compartimentecompartimentul central cu buzunar interior pentru MP3/iPodgaură din cauciuc pentru cabluîn compartiment de faţă se..

79 RON

Rucsac Quadra

RucsacQuadraFabricat din poliesterport pentru cablu care se potriveşte pentru ipod™/MP3mâner de sprijincurele căptuşitebuzunar fro..

74 RON

Rucsac Teamwear

Rucsac Teamwearpoliester 420Damestec de poliester şi nailon (600D/420D)curele căptuşite pentru braţe şi umeri cu buzunar detaşabil pentru ..

59 RON

Rucsac Teamwear Pro

Rucsac Teamwear Proun amestec de poliester 420D/600D/1680Dmâner de sprijinport pentru cablu care se potriveşte pentru ipod™/MP3buzunar..

67 RON

Rucsac Universal

Rucsac universal pentru un singur umărpoliester 600Dpanoul din spate este căptuşitpe curea se află un buzunar din plasă pentru telefon sau..

46 RON