Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare!

Treninguri

Treninguri

Treninguri barbati, echipament sportiv, treninguri de prezentare, trening antrenament, treninguri de bumbac sau polyester

Produse pe pagină:
Sortare după:

Pantalon trening Joma Micro Peach

Pantalon trening Joma CombiMaterial: Polyester 100%Banda elastica la taliedeschidere cu fermoar la baza  pantalonuluibuzunare leteral..

113 RON

Trening adidas TS Performance

Trening adidas TS PerformanceRealizat din polyester tip microfibra , TS Performance este un trening comfortabil, ideal pentru timp liber.Buzun..

115 RON

Trening Baschet

Trening BaschetBluzaInscriptionata cu logo-ul  “BasketBall” pe ambele maneci si pe pieptMaterial: BumbacBanda elastica la maneci ..

159 RON

Trening Fotbal

Trening FotbalBluzaInscriptionata cu logo-ul  “Football” pe ambele maneci si pe pieptMaterial: BumbacBanda elastica la maneci si ..

159 RON

Trening Givova One Jeans

Trening Givova One Jeans model 2017100% poliester Microfleece buzunare lateralelogo - Brodatmansete cu nervuriPantalon conic..

185 RON

Trening Handbal

Trening Handbal BluzaInscriptionata cu logo-ul  “HandBall” pe ambele maneci si pe pieptMaterial: Bumbac 280 g/mBanda elastic..

159 RON

Trening Joma Picasho Pro Tenis

Trening Joma este un trening comfortabil, recomandat atat pentru antrenament la meciurile de tenis, cat parte din echipamentul de prezentare..

280 RON

Trening Joma Terra I

Trening Joma Terra IRealizat 100% din polyester si microfibra,este un trening comfortabil, ideal pentru timp liber sau ca parte a echipamentul..

298 RON

Trening Joma Terra II

Trening Joma Terra IIRealizat 100% din polyester fleeceRecomandat pentru antrenamente sau timp liverBuzunare la bluza si pantaloniFerm..

253 RON

Trening Joma Torneo

Trening Joma TorneoRealizat 100% din polyester fleece ,este un trening comfortabil, ideal pentru timp liber sau ca parte a echipamentului de p..

244 RON

Trening Reebok -20%

Trening Reebok

Trening barbati, Reebok K76894 Realizat din polyester foarte rezistent la uzuraInchidere frontala cu fermoarBuzunare bluza si pantaloni ..

119 RON 95 RON

Trening Volei

Trening VoleiBluzaInscriptionata cu logo-ul  “VolleyBall” pe ambele maneci si pe pieptMaterial: BumbacBanda elastica la maneci si..

159 RON