Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare. Multumim pentru intelegere.

Echipament protectie

Echipament protectie
Cu o experiența de peste 50 ani, cu o calitate și o funcționalitate create special pentru tine, Rehband a devenit lider la nivel mondial în domeniul protecției în timpul practicării sportului.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Brau Rehband Support

Centura special conceputa pentru a sustine spatele si pentru a reduce durerile lombare.realizat din material ce permite ce permite pielii sa respire i..

239 RON

Brau spate Rehband Blue Line 7 mm

Indicatii:- hernii de disc intervertebrale- dureri lombare- spondilolistezis - tensiuni musculare- spondiloze- imbunatatirea performantelor sport..

285 RON

Cotiera Rehband Basic

Cotiera, marca Rehband,oferă căldură şi suport pentru articulaţia încheieturii, crescând fluxul de sânge şi  prevenind leziunile este u..

87 RON

Cotiera Rehband Blue Line Support

Banda elastica, marca Rehband, Unisexajuta la o buna circulatie sanguinaeste un produs ce ofera caldura si sprijin considerabil in ameliorarea du..

149 RON

Cotiera Rehband handbal dama

Suport cot handbal dama, marca RehbandProtejeaza cotul in caz de accidentari, diminueaza socul cazaturilor. Realizat special pentru sporturile de..

155 RON

Cotiera Rehband handbal-volei

Suport cot / cotiera handbal  marca Rehband unisexProtejeaza cotul in caz de accidentari, diminueaza socul cazaturilor. Realizat special pen..

149 RON

Cotiera Rehband RX Support

Suport cot Unisex, marca Rehband,recomandat pentru antrenamentele la aparatele de fortaeste un produs ce ofera sprijin considerabil la antrenamentele ..

128 RON

Genunchiera Rehband handbal dama

Genunchiera handbal, marca RehbandAcest articol este creat special pentru femei si este recomandat pentru sporturile de sala, handbal, voleiprotejeaza..

202 RON

Genunchiera Rehband RX 3mm

Genunchiera, marca RehbandAcest articol este recomandat pentru toate sporturilemareste rezistenta la antrenament, amelioreaza durerile de genunchiprot..

110 RON

Genunchiere Rehband pentru toate sporturile

Genunchiere handbal, marca Rehband Acest articol este recomandat pentru toate sporturileprotejeaza genunchiul de lovituri si ofera confort si mob..

260 RON