Din cauza perioadei aglomerate pot aparea intarzieri la livrare. Multumim pentru intelegere.

Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti

Fotbal Club Steaua București, cunoscut ca Steaua București sau simplu Steaua, este un club de fotbal din București, România, care evoluează în liga I. Este clubul românesc cu cel mai mare succes fotbalistic pe plan național și internațional. De-a lungul istoriei, Steaua a câștigat cele mai multe campionate, cupe și supercupe ale României, obținând 24 de titluri în Campionatul Național, 21 de Cupe și 5 Supercupe ale României. De asemenea, Steaua a fost prima echipă din estul Europei și singura din România care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, și a doua echipă est-europenă și singura din România care are în palmares Supercupa Europei.

Fondat pe 7 iunie 1947 de-a lungul timpului, echipa a avut mai multe steme, datorită diferitelor schimbări de proprietari și de regimuri. Logoul actual a fost adoptat în 2003 și este o variantă redesenată a blazonului folosit de club între 1974 și 1991.Steaua joacă meciurile de acasă pe Stadionul Steaua, cunoscut și sub numele de Ghencea, stadion care a fost inaugurat în 1974 și are o capacitate de 28.365 de locuri, fiind adesea considerat a fi „Templul fotbalului românesc”.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Hanorac Steaua UCL

Hanorac suporter Steaua Uefa Champions LeagueBuzunar dublu in partea frontala, banda elastica la maneci si talie.Fabricat 80 % din bumbac..

97 RON