Gazon

Gazon
Produse pe pagină:
Sortare după:

Ghete fotbal Adidas adiPure 11 Nova TRX FG Samba

Ghete fotbal Adidas adiPure 11 Nova TRX FG Samba Purple 11ProRealizate din piele de cangur, foarte rezistente si comfortabile.Interior tratat ..

330 RON

Ghete fotbal adidas adiQuestra HG Junior -29%

Ghete fotbal adidas adiQuestra HG Junior

Ghete fotbal adidas adiQuestra HG JuniorRealizate din piele si materiale sintetice , usoare si rezistente,  adiQuestra este alegerea cea..

139 RON 98 RON

Ghete fotbal Adidas F50 adiZero TRX Samba Sprintframe

Adidas F50 adiZero TRX Samba Pack - Solar BlueInspirata de Gareth Bale, compania Adidas a conceput aceste ghete fotbal pentru jucatorii foarte rap..

239 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX SG

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX SGRealizate din piele si materiale sintetice foarte usoare si rezistenteCrampoane pe filet, ghete fot..

199 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado LZ FG SAMBA

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado LZ FG SAMBARealizate din materiale sintetice foarte usoare si rezistente.Crampoane turnateRecomandat..

379 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX TRX SG

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX TRX SGRealizate din piele si materiale sintetice , usoare si rezistente.Recomandate pentru teren..

205 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado UCL

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado UCL ( G51727 )Realizate din piele de cangur si materiale sintetice , crampoane pe filet ..

220 RON

Ghete fotbal Adidas Predito TRX HG

Ghete fotbal Adidas Predito TRX HG JuniorRealizate din materiale sintetice usoare si comfortabileRecomandate pentru teren cu gazon natural si ..

95 RON

Ghete fotbal Joma FIT-100

Ghete fotbal JomaRealizate din piele sintetica , foarte usoare, impermeabile ce ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebitCele sas..

148 RON

Ghete fotbal Joma Aguila 501 PR

Ghete fotbal Joma AguilaRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Crampoane aseza..

136 RON

Ghete fotbal Joma Aguila GOL 401

Ghete fotbal Joma AguilaRealizate din piele sintetica , foarte usoare, impermeabile ce ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit...

265 RON

Ghete fotbal Joma Aguila GOL 401 PX

Ghete fotbal Joma AguilaRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Sase crampoane ..

243 RON

Ghete fotbal Joma Aguila GOL 405 PX

Ghete fotbal Joma AguilaRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Sase crampoane ..

212 RON

Ghete fotbal Joma Aguila Pro 302 PR

Ghete fotbal Joma Aguila Profesionale High-PerformanceRealizate din piele de cangur , foarte usoare, impermeabile ce ofera un excelent control al ming..

259 RON

Ghete fotbal Joma Champion Cup 501 PX

Ghete fotbal Joma Champion Cup 501 PXRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit.&nb..

247 RON

Ghete fotbal Joma Champion Cup 502 PX

Ghete fotbal Joma Champion Cup 502 PXRealizate din microfibra si materiale sintetice de ultima generatie , foarte usoare ce ofera un excelent con..

248 RON

Ghete fotbal Joma Champion Cup 504 PX

Ghete fotbal Joma Champion Cup 502 PXRealizate din microfibra si materiale sintetice de ultima generatie , foarte usoare ce ofera un excelent con..

245 RON

Ghete fotbal Joma N-10 PRO 501

Ghete fotbal Joma N-10 PRO 501Realizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Cram..

185 RON

Ghete fotbal Joma Propulsion 3.0 PX 408

Ghete fotbal Joma Propulsion Soft GroundRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. ..

259 RON

Ghete fotbal Joma Propulsion 3.0 PX 501

Ghete fotbal Joma Propulsion 3.0 PXRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. ..

282 RON