Gazon

Gazon
Produse pe pagină:
Sortare după:

Ghete fotbal Adidas adiPure 11 Nova TRX FG Samba

Ghete fotbal Adidas adiPure 11 Nova TRX FG Samba Purple 11ProRealizate din piele de cangur, foarte rezistente si comfortabile.Interior tratat ..

330 RON

Ghete fotbal adidas adiQuestra HG Junior -29%

Ghete fotbal adidas adiQuestra HG Junior

Ghete fotbal adidas adiQuestra HG JuniorRealizate din piele si materiale sintetice , usoare si rezistente,  adiQuestra este alegerea cea..

139 RON 98 RON

Ghete fotbal Adidas F50 adiZero TRX Samba Sprintframe

Adidas F50 adiZero TRX Samba Pack - Solar BlueInspirata de Gareth Bale, compania Adidas a conceput aceste ghete fotbal pentru jucatorii foarte rap..

239 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX SG

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX SGRealizate din piele si materiale sintetice foarte usoare si rezistenteCrampoane pe filet, ghete fot..

199 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado LZ FG SAMBA

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado LZ FG SAMBARealizate din materiale sintetice foarte usoare si rezistente.Crampoane turnateRecomandat..

379 RON

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX TRX SG

Ghete fotbal Adidas Predator Absolado RX TRX SGRealizate din piele si materiale sintetice , usoare si rezistente.Recomandate pentru teren..

205 RON

Ghete fotbal Adidas Predito TRX HG

Ghete fotbal Adidas Predito TRX HG JuniorRealizate din materiale sintetice usoare si comfortabileRecomandate pentru teren cu gazon natural si ..

95 RON

Ghete fotbal Joma FIT-100

Ghete fotbal JomaRealizate din piele sintetica , foarte usoare, impermeabile ce ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebitCele sas..

148 RON

Ghete fotbal Joma Aguila 501 PR

Ghete fotbal Joma AguilaRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Crampoane aseza..

136 RON

Ghete fotbal Joma Champion Cup 501 PX

Ghete fotbal Joma Champion Cup 501 PXRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit.&nb..

247 RON

Ghete fotbal Joma Champion Cup 504 PX

Ghete fotbal Joma Champion Cup 502 PXRealizate din microfibra si materiale sintetice de ultima generatie , foarte usoare ce ofera un excelent con..

245 RON

Ghete fotbal Joma Propulsion 3.0 PX 408

Ghete fotbal Joma Propulsion Soft GroundRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. ..

259 RON

Ghete fotbal Joma Supercopa Speed 501 PX

Ghete fotbal Joma Supercopa SpeedRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Crampo..

243 RON

Ghete fotbal Joma Supercopa Speed 512 PX

Ghete fotbal Joma Supercopa SpeedRealizate din microfibra , foarte usoare, ofera un excelent control al mingii dar si un confort deosebit. Crampo..

244 RON

Ghete fotbal Nike Junior Libretto 360

Ghete fotbal Nike Junior Libretto 360Realizate din piele si materiale sintetice , crampoane lamelare turnate .Recomandate pentru teren cu gazo..

140 RON

Ghete fotbal Nike Tiempo Natural III SG -42%

Ghete fotbal Nike Tiempo Natural III SG

Ghete fotbal Nike Tiempo Natural III SG JuniorMarimea 38 ( 24 cm la interior )Realizate din piele si materiale sintetice , usoare si rezistente , ..

165 RON 95 RON

Ghete fotbal Nike Total 90 Shoot III AG Junior

Ghete fotbal Nike Total 90 Shoot III AG JuniorRealizate din piele si materiale sinteticeGhete fotbal recomandate pentru teren cu gazon natural..

125 RON

Ghete fotbal Puma PowerCat FG

Ghete fotbal Puma PowerCat FGRealizate din piele si materiale sintetice , Puma PowerCat sunt foarte usoare si rezistente.Crampoane lamelate tu..

159 RON

Ghete fotbal Umbro HG Junior

Ghete fotbal Umbro HG JuniorRealizate din piele si materiale sintetice usoare si rezistenteCrampoane turnateRecomandate pentru teren cu ga..

106 RON

Ghete fotbal Umbro Stealth Cup

Ghete fotbal Umbro Stealth CupRealizate din materiale sintetice usoare si rezistenteCrampoane turnateRecomandate pentru teren cu gazon nat..

89 RON