Joma

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bluza Joma Champion III negru-alb

Bluza sport Champion III Joma negru-albRecomandata sporturilor de echipa: fotbal, handbalPersonalizare: nume, numar, sigle, logo-uri..

82 RON

Bluza Joma Champion III polyflece

Bluza cu fermoar 1/4 PolyfleeceMarca JomaRealizat 100% din polyester fleece, este calduros si comodStil modern, deschidere la ga..

118 RON

Bluza Joma Combi Faraon

Bluza sport Combi Faraonmarca JomaRecomandat ca parte din echipamentele de antrenament sau prezentareRealizat 100% din polyester..

104 RON

Bluza Joma Victory bleumarin

Bluza Joma Victory Recomandata ca parte a echipamentelor de antrenament100 % polyesterbanda elastica la manecilogo incadrat in partea din dreapta..

100 RON

Bluza Nationala fotbal Romania

Bluza Nationala fotbal Romania FRFBluza trening prezentareInchidere frontala cu fermoar, buzunare laterale cu fermoarBanda elastica l..

179 RON

Bluza trening Joma Crew Microtehno

Bluza trening Joma Crew MicrotehnoRecomandata ca parte din echipamentele de prezentareRealizata 100% din microfibraInchidere frontala cu f..

172 RON

Bluza trening Joma Crew Tricot

Bluza trening Joma Crew TricotRecomandata ca parte din echipamentele de prezentare sau antrenamentRealizata 100% din polyester tricot..

118 RON

Bluza trening Joma Top Champion III

Bluza trening Champion IIIMarca JomaRecomandata ca parte din echipamentele de prezentare sau antrenamentRealizata 100% din polyester trico..

117 RON

Bluza trening Nationala fotbal Romania FRF

Bluza Nationala fotbal RomaniaBluza de antrenament, fabricata din polyesterFermoar la baza gatuluiBanda elastica la maneci si talie ..

175 RON

Caciula Joma Knitted

Caciula tricotataMarca JomaMarime universalaSigla brodataCulori: negru,bleumarinPre-comanada cu livrare in 7-8 zile ..

29 RON

Caciula Joma Laminated

Caciula LaminatedMarca JomaMarime universalaLogo brodatCulori: negruPre-comanada cu livrare in 7-8 zile ..

51 RON

Caciula Joma Reversible

Caciulă cu doua fețe: polar (gri) si tricot (negru)marca Jomamarime universalămaterial: 70% acril si 30% bumbac si 100% pol..

57 RON

Caciula Joma Reversible

Caciula cu 2 fetemarca Jomamarime universalamaterial: 70% acril si 30% lanaModerna si comfortabilaculori: negru-bleumarin, ne..

46 RON

Caciula Joma Running

Caciula RunningMarca JomaMarime universalaSigla brodataCulori: negruPre-comanada cu livrare in 7-8 zile ..

50 RON

Costum baie Joma New

Costum baie Joma

Costum JomaSwim Suit80% Polyamide 20% Elastan..

89 RON

Echipament copii Nationala fotbal Romania FRF antrenament

Echipament oficial de fotbal Nationala Romania de antrenament pentru copiiFormat din tricou si pantalon 3/4Fabricate din poliester / tehnologi..

245 RON

Echipament joc Nationala Romania

Echipament de joc oficial Nationala Romania FRFFormat din tricou, short si jambiereCulori: galben si rosuMarimi: XS - XXLJam..

309 RON

Echipament Nationala fotbal Romania FRF antrenament

Echipament oficial de fotbal Nationala Romania de antrenamentFormat din tricou si pantalon 3/4Fabricate din poliester / tehnologie clima cool ..

255 RON

Geaca barbati Joma Terra

Geaca de barbati TerraMarca Joma100% poliesterIdeala atat ca parte din echipamentele de prezentare, sau timp liberFermoar frontalB..

194 RON

Geaca iarna Joma Andes

Geaca de iarna marca Joma Andes, realizata din polyester/polar,impermeabila, buzunare laterale, gluga detasabila,logo brodatFermoar in culoare..

262 RON