Handbal

Produse pe pagină:
Sortare după:
Adidas Speed Court 8 W Handbal -13%

Adidas Speed Court 8 W Handbal

Adidas handbal Stabil Court damaPerformanceRecomandati pentru sporturile de interior handbal, voleiTalpa cauciuc NON Markingcod produs: Adidas S82827..

230 RON 199 RON

Adidas Stabil 10 Handbal

Adidas Stabil 10 Handbal CourtRealizati pentru sporturile de interior handbal, volei, squash etc.Interior tratat antibacterianTalpa din ca..

398 RON

Adidas Stabil 7 Handbal

Adidas Stabil 7 Handbal Court Realizati pentru sporturile de interior handbal, volei, squash etc.Marimi de la 40 2/3 la 48 (marimile..

396 RON

Adidas Stabil Court 5 Handbal

Adidas Stabil Court 5 Handbal IndoorRealizati din materiale sintetice de ultima generatie , tratate antibacterian.Usori si comfortabiliTal..

365 RON

Adidas Stabil Opticourt Ligra

Adidas Opticourt Ligra Indoor CourtAdidas Opticourt Ligra Mens Indoor Court Shoes ajuta la miscarile liniare sau laterale din timpul jocului. Talp..

289 RON

Asics Gel Blast 4

Asics Gel Blast 4Ajuns la generatia 4 Asics Gel este proiectat pentru inalta performanta, comfort si durabilitate.Sistem de amortizare bazat p..

479 RON

Asics Gel Rocket 6

Asics GEL Rocket 6 este un pantof sport foarte comfortabil pentru sporturi de sala : handbal, volei, badminton, squash Realizat din materia..

319 RON

Bluza Joma Champion III polyflece

Bluza cu fermoar 1/4 PolyfleeceMarca JomaRealizat 100% din polyester fleece, este calduros si comodStil modern, deschidere la ga..

118 RON

Bluza Joma Combi Faraon

Bluza sport Combi Faraonmarca JomaRecomandat ca parte din echipamentele de antrenament sau prezentareRealizat 100% din polyester..

104 RON

Bluza Joma Victory bleumarin

Bluza Joma Victory Recomandata ca parte a echipamentelor de antrenament100 % polyesterbanda elastica la manecilogo incadrat in partea din dreapta..

100 RON

Bluza trening Joma Crew Microtehno

Bluza trening Joma Crew MicrotehnoRecomandata ca parte din echipamentele de prezentareRealizata 100% din microfibraInchidere frontala cu f..

172 RON

Bluza trening Joma Crew Tricot

Bluza trening Joma Crew TricotRecomandata ca parte din echipamentele de prezentare sau antrenamentRealizata 100% din polyester tricot..

118 RON

Bluza trening Joma Top Champion III

Bluza trening Champion IIIMarca JomaRecomandata ca parte din echipamentele de prezentare sau antrenamentRealizata 100% din polyester trico..

117 RON

Bluza trening Pro Handbal

Bluza trening Pro HandbalInscriptionata cu logo-ul  “HandBall” pe ambele maneci si pe pieptMaterial: BumbacEchipament sportiv handbal..

82 RON

Brau Rehband Support

Centura special conceputa pentru a sustine spatele si pentru a reduce durerile lombare.realizat din material ce permite ce permite pielii sa respire i..

239 RON

Brau spate Rehband Blue Line 7 mm

Indicatii:- hernii de disc intervertebrale- dureri lombare- spondilolistezis - tensiuni musculare- spondiloze- imbunatatirea performantelor sport..

285 RON

Caciula Joma Knitted

Caciula tricotataMarca JomaMarime universalaSigla brodataCulori: negru,bleumarinPre-comanada cu livrare in 7-8 zile ..

29 RON

Caciula Joma Laminated

Caciula LaminatedMarca JomaMarime universalaLogo brodatCulori: negruPre-comanada cu livrare in 7-8 zile ..

51 RON

Caciula Joma Reversible

Caciula cu 2 fetemarca Jomamarime universalamaterial: 70% acril si 30% lanaModerna si comfortabilaculori: negru-bleumarin, ne..

46 RON

Caciula Joma Reversible

Caciulă cu doua fețe: polar (gri) si tricot (negru)marca Jomamarime universalămaterial: 70% acril si 30% bumbac si 100% pol..

57 RON