Fitness pentru întreaga famile

16.02.2016 1 Comentarii

   Pricipala grijă trebuie să fie SĂNĂTATEA atât a noastră dar mai ales a copiilor nostrii și pentru asta trebuie să-i asigurăm un mediu adecvat pentru dezvoltare. Pentru a deveni un adult sănătos si complet dezvoltat un rol important îl are activitatea sportivă. În functie de vârsta sau de pasiunile sale trebuie sa alegem un sport care să-i consume energia intr-un mod plăcut.

   Multifunctionalele Walbarz create cu scopul de a face din joaca un așa zis antrenament sportiv sunt foarte apreciate de copiii de toate vârstele care adoră sa fie puși la incercare, să concureze si evident să castige diverse concursuri.

   Echipamentul Walbarz poate fi folosit și de adulți pentru exercitii fizice de întreținere sau recuperare. Dimensiunile echipamentului, sistemul de montaj și fixare sunt studiate cu atenție de inginerii companiei, acesta putând fi montat într-o camera de apartament, cu fixare in podea, tavan si perete.

   SportDay.ro va prezintă cele trei bestseller-uri Jungle Dome, Transformer si Family ce pot fi comandate în magazinul nostru.

 

      

1 Comentarii

Mary:
24.02.2016, 11:02:18 PM
Raspunde

Foarte bune aceste sisteme. Dupa vacanta o sa achizitionam un Jungle Dome pentru baietelul nostru.

Comentarii